Cum alegem anvelopele?

Anvelopele pentru camioane sunt anvelope speciale cu indice de sarcina mare si care pot fi de directie, de tractiune sau de trailer. Marii producatori au creat game de anvelope camioane pentru drumuri si conditii diferite de exploatare. Astfel, sunt proiectate anvelope special pentru autostrazi si sosele ce permit viteze mari constant (se caracterizeaza printr-o rezistenta optima la uzura, eficienta buna la consum si un randament kilometric mare); pentru drumuri regionale (sosele curbate, zone de deal, etc) si pentru terenuri accidentate (santiere, drumuri cu suprafete deteriorate).

Anvelopele pentru camioane sunt supuse etichetarii standard conform legislatiei europene; eticheta standard pentru anvelope are ca scop cresterea gradului de eficienta (consumul de carburant), de siguranta (aderenta pe carosabil ud) si de protectie a mediului (zgomotul exterior).

In alegerea anvelopelor de camioane potrivite trebuie avut in vedere raportul eficienta-pret, astfel incat puteti opta pentru achizitionarea unui set de anvelope camione ieftine care sa raspunda necesitatilor dumneavoastra. Dat fiind specificul utilizarii lor, anvelopele pentru camioane (marci premium sau ieftine) trebuie sa se caracterizeze prin durabilitate ridicata (cu capacitate de sarcina mare), rezistenta la rulare scazuta (economie de combustibil) si o performanta la mers optimizata.
Buna intretinere (verificarea periodica a presiunii, inspectia vizuala a cauciucurilor) si depozitarea corecta a anvelopelor (intr-un spatiu intunecat, bine aerisit, racoros, uscat) contribuie, in mod semnificativ, la prelungirea duratei de viata a cauciucului.

anvelope-edparts

Calculator anvelope – Aflati dimensiunile compatibile

FORMULAR CERERE OFERTA ANVELOPE CAMIOANE

 Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.


vanzari anvelope

anvelopeCALL CENTER:

0749.102.603 | 0749.102.608

Obtine cel mai bun pret pentru anvelope camioane