Cauti un job? Te asteptam in echipa noastra!

Principala preocupare a managementului Eurodealer Parts este grija pentru angajatii sai, pentru dezvoltarea si motivarea lor.

Suntem atenti la managementul carierei angajatilor, motiv pentru care promovam o politica de recrutare si selectie de personal în care angajatii companiei au prioritate la ocuparea pozitiilor vacante si beneficiaza de programe de training si dezvoltare, precum si de teambuilding-uri. O marturie în acest sens sunt angajatii nostri, care alaturându-se echipei Eurodealer Parts înca de la început, au crescut si s-au dezvoltat odata cu noi, în prezent, ajungând sa ocupe pozitii în top managementul companiei.

Credem ca profesionalismul, eficienta si dorinta de dezvoltare a angajatilor nostri sunt cheia progresului si a performantelor reale ale Eurodealer Parts. În acest sens, promovam o politica de remunerare eficienta si echitabila, prin care le aratam angajatilor ca suntem recunoscatori pentru implicarea si efortul depus, ca veghem la motivarea si securitatea lor materiala.

Daca doresti sa aplici pentru unul dintre posturile de mai jos, te invitam sa ne transmiti CV-ul tau completand formularul din aceasta pagina.

POSTURI DISPONIBILE:service camioane

  • Mecanic auto
  • Electrician service auto
  • Receptie service
  • Identificator piese auto
  • Reprezentant vanzari
  • Gestionar piese

Formular aplicatie online

Aplica acum pentru postul dorit la Eurodealer Parts

 Sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.