DEPLASARI RAPIDE IN TEREN PENTRU CAMIOANE RAMASE PE DRUM!

Compania Eurodealer Parts va ofera asistenta tehnica in traseu* cu un Atelier Service Mobil dedicat pentru camioane si semiremorci in vederea depanarii urgente a vehiculului dvs!
Dispunem de 3 ateliere mobile dotate la standarde europene si se pot rezolva defectiuni la motor, cutie de viteze, sistemul pneumatic, sistemul de franare, etc.

Tariful pentru deplasare atelier mobil si reparatie se stabileste in functie de natura defectiunii, piesele necesare si distanta deplasarii. Pentru distantele mai mari de 800 km dus-intors se ofera un discount.
Atelierul mobil se deplaseaza numai  in urma unei discutii cu service-ul la telefon, doar cu plata in avans in baza unei proforme sau deviz estimativ (exceptati sunt doar clientii cu contracte!) si doar pentru cazurile in care vehiculul este imobilizat si nu se poate deplasa! Pentru situatiile in care se poate deplasa, putem face diagnoza si reparatii sau alte operatiuni doar in cadrul service-ului nostru din Militari-Bucuresti.

Atelierul NU este disponibil non stop! Pentru interventiile dupa ora 17.30 sau in week-end se poate interveni dar cu tarif extra-time!!

In cazul in care este vorba despre o reparatie complexa (de exemplu cutia de viteze blocata) camionul va fi tractat si adus pentru reparatie in service-ul nostru din Militari. Dispunem de un service mare de camioane de circa 2000 mp in zona Preciziei-Militari (Bucuresti), in apropiere de Autostrada Bucuresti-Pitesti unde efectuam zilnic diagnoze, revizii si reparatii pentru toate marcile de camioane, semiremorci si autocare.

Nu efectuam interventii pentru schimbat roti, vulcanizare sau schimbat filtre!! Filtrele se pot schimba doar cu camionul in service-ul nostru din zona Militari-Bucuresti!

* Clientii cu contracte sunt prioritari.

CALL CENTER: +4 0749102608 / +4 0749102603
E-mail: receptie@edparts.ro

Daca sunteti interesat puteti completa acest scurt formular pentru a primi rapid
o oferta personalizata!

 Sunt de Acord cu Politica de Confidentialitate

atelier mobil

wabco-service-partner-mica
atelier mobil

service mobil